De diensten van Schuring Logistics

Koerier bestellen? Even Schuring Logistics bellen!

ADR Service

Schuring Logistics beschikt over chauffeurs en planners die opgeleid zijn, en de benodigde diploma’s hebben om gevaarlijke stoffen (ADR-goederen) te kunnen en mogen vervoeren. Uiteraard is ook ons wagenpark voorzien van een goedgekeurde uitrusting.

Het vervoer van gevaarlijke stoffen kan zelfs bij kleine hoeveelheden al een logistieke uitdaging zijn. Laat ons u daarin ondersteunen!

Koeriersservice

Als snelheid geboden is! Binnen 45 minuten wordt uw zending opgehaald, In de regio Arnhem en direct doorgebracht naar het afleveradres. Dit kan al vanaf € 0,50 per kilometer vice versa. Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Nacht Distributie

Schuring Logistics verzorgt niet alleen overdag de bezorging van paketten en onderdelen, maar ook ’s nachts zijn wij actief met distributie en bevoorrading van bedrijfsvestigingen en monteurs. Volgens afgestemde procedures worden goederen en onderdelen geleverd in opslagruimtes of de bedrijfswagens van bijvoorbeeld servicemonteurs. In de hedendaagse 24-uurs economie vormen wij zo een onmisbare schakel in de logistieke keten. 

Next Day Delivery

Voor aflevering op de volgende werkdag wereldwijd, maakt u gebruik van deze service. U kunt de zending volgen met behulp van tracking & tracing en beschikt over realtime aflevergegevens.

Warehousing

Schuring Logistics kan u een totaalconcept aanbieden op het gebied van warehousing. Schuring Logistics biedt een modern warehouse voor de opslag van goederen voor zowel op korte als op de lange termijn. Van hieruit worden alle aanvullende logistieke diensten verleend. Denk aan voorraadbeheer, orderpicking en handling. Naast het vervoer wordt op deze wijze het volledige logistieke traject uit handen van onze klanten genomen, zodat deze zich volledig kunnen richten op hun core-business.

Outsourcing

Uitbesteding is voor veel ondernemingen een steeds interessanter middel om te besparen op de transportkosten. Met name als u als ondernemer terug wilt naar uw corebusiness, en zich niet druk wilt maken om de uitlevering van uw goederen, kan uitbesteding een middel zijn om u te ontzorgen. Ook bedrijven die op het moment nog niet toe zijn aan een eigen vervoersdienst op basis van een volle werkweek, kunnen wij verder op weg helpen. Wij laten u graag zien welke kostenbesparende voordelen een uitbesteedde vervoersdienst u kan opleveren. Wij snappen namelijk als geen ander dat uw vervoersdienst kwalitatief op een hoog niveau dient te zijn, maar dat u niet te veel wilt betalen.

Voordelen van het uitbesteden van uw complete vervoersdienst:

Flexibele dienstverlening; Het uitbesteden van uw vervoersdienst gaat bij ons op contractbasis, waarbij een termijn van tenminste 36 maanden de norm is. Opschalen naar meerdere auto’s is daarbij binnen de afgesproken voorwaarden altijd mogelijk. Dit is een uitstekend uitgangspunt waarbij wij samen met u meegroeien. Dergelijke flexibiliteit kan voor u als ondernemer voordelig zijn. Denk hierbij aan het feit dat u geen extra personeel hoeft te betrekken binnen uw bedrijfsvoering, geen eigen wagenpark hoeft te beheren en geen last heeft van schommelende brandstoftarieven.

Kwalitatieve dienstverlening; U kunt uw tijd beter gebruiken om uw corebusiness te versterken, dan bezig te zijn met een kwalitatieve bezorgservice op te zetten. Laat dit over aan de professionals, die daarbij ook om kunnen gaan met de hoge eisen die gesteld worden aan een kwalitatieve vervoersdienst. Wij zijn ervan bewust dat een vervoersdienst in veel gevallen uw gezicht naar buiten is.

Kostendekkend; Als u uw vervoersdienst uitbesteedt bij Schuring Logistics weet uw altijd waar u aan toe bent. Wij zullen u altijd een vaste prijs geven, op basis van uw situatie. Hierdoor weet u van te voren wat uw vervoersdienst u op jaarbasis zal kosten. Wij garanderen een kostenbesparing van minimaal 15% ten opzichte van een eigen vervoersdienst.

Wij zetten voor u alle voordelen op een rijtje:

  • Geen eigen wagenpark, dus geen aanschaf eigen wagens en wagenparkbeheer
  • Geen last van wisselende brandstofkosten
  • Geen extra personeel op uw loonlijst
  • Geen last van ziekteverzuim
  • Geen last van vakantie en/of vrije dagen
  • Onmiddellijk vervangend vervoer bij schade/panne
  • Bestickerd voertuig in uw huisstijl
  • Looptijden vanaf 24 maanden